De werf

Van Rexwinkel Jachtbouw tot Jachtwerf Rexwinkel Numansdorp

de werfDe officiële geboortedatum van Jachtwerf Rexwinkel is 16 januari 1996. Maar de geschiedenis van ons bedrijf gaat verder terug. Om precies te zijn tot de jaren '80, toen Benno Rexwinkel als student een kajuitzeiljacht kocht en zijn eerste uitgebreide restauratieklus begon. Zijn interesse voor water en zeilen was al gewekt toen hij als scholier op Curaçao woonde en regelmatig in een Sunfish rond het eiland zeilde.  

Het resultaat van zijn eerste restauratieklus haalde de cover van de Waterkampioen. Benno gaf deze periode een professioneel vervolg als scheepstimmerman in loondienst. In 1996 zette hij zijn werkzaamheden – samen met zijn vrouw Judith - voort in de vorm van een eigen bedrijf, Rexwinkel Jachtbouw. De specialiteit van de in Zwijndrecht gevestigde onderneming: tot in de kleinste details restaureren van klassieke jachten.

Tientallen bijzondere jachten werden in Zwijndrecht gerestaureerd. Het team verzorgde daarnaast refits van motorboten en uiteenlopende nieuwbouwprojecten. Tot zich in 2012 de kans voordeed groter te groeien en disciplines aan het bedrijf toe te voegen. Vanaf dat jaar biedt Jachtwerf Rexwinkel op een unieke locatie in Numansdorp aan het Hollands Diep een uitgebreid servicepakket voor alle soorten jachten. Dat pakket bestaat naast houtreparatie en –restauratie, schilderwerk, scheepsbetimmeringen en mastreparaties uit diensten op het gebied van dieseltechniek, elektra en elektronica, polyester- en gelcoatreparaties, teakdekken, custom build jachten,  airco’s en aggregaten, reparatie en onderhoud, refit en osmosebehandeling. Daarnaast biedt de werf mogelijkheden voor winterstalling.

Een bijzondere locatie, goed bereikbaar over water en de weg, aan het Hollands Diep tegenover Willemstad, net naast de Haringvlietbrug en de A29. U vindt de werf aan de gezellige Marina Numansdorp in de oude Veerhaven, net buiten het dorp. Het is er prachtig groen en heerlijk ruim, met het grote stallingsterrein, de 50 tons botenlift en de 'echte' hijskraan een ideale plek voor winterstalling. De grote werkloods, de geklimatiseerde schilderhal en het ruime magazijn zorgen voor een prima omgeving om aan uw boot te (laten) werken.

Jachtwerf Rexwinkel is met deze uitgebreide dienstverlening uw betrouwbare partner voor alles wat met jachten te maken heeft en deelt die passie graag met u!

 

 

 

Jachtwerf Rexwinkel

Veerweg 3-5
3281 LX Numansdorp
0186 - 650 410

kantoor@jachtwerfrexwinkel.nl

KvK: 23081552
btw: NL002026529B28
 
Openingstijden:
Maandag tm vrijdag 8.00 - 17.30
Zaterdag 9.00 - 14.00
Zon- en Feestdagen gesloten

Snel naar

Rexwinkel Jachtbouw

Hiswa Algemene voorwaarden
Hiswa Voorwaarden huur lig- en bergplaatsen
Hiswa Haven en Werfreglement

 

HISWA BEELDMERK

HISWA gasveilig 2014

Route

maps
Plan een route

     
Monday the 15th. Joomla 2.5 Templates. Custom text here

;