Artikelen

Vacatures bij Jachtwerf Rexwinkel

Wie heeft er zin? Om op onze jachtwerf te werken? Je bent van harte welkom. Jouw kennis en ervaring weten wij te waarderen en onze klanten ook. Wil je nog méér leren en meer ervaring op doen? Dan willen wij je daar graag bij helpen. Tot ziens bij jachtwerf Rexwinkel.

 

Interesse in een van onze vacatures? Je kunt ons bellen op 0186 650 410, een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of natuurlijk even langskomen op de werf.

 

Ervaren Scheepstimmerman

Advertentie hout klein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We zoeken een ervaren scheepstimmerman of jachtbouwer, voor 4 of 5 dagen per week, die zelfstandig kan werken, stagiares en leerling timmermannen kan begeleiden. We hebben gevarieerde opdrachten; het leggen van teak dekken, het constructief repareren van houten jachten, repareren of maken van rondhouten, interieurs aanpassen of uitbreiden, eigenlijk alles wat je kunt bedenken in hout, in en aan een plezierjacht. 

We bieden je 10 gezellige collega's, een mooie werkplek op een prachtige locatie, bijzonder gevarieerd werk, en een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring, volgens de Hiswa-CAO.

_______________________________________________________________________________________

 

 (Leerling) Watersportmonteur (m/v)

Watersportmonteur klein

 

Om ons technische team te versterken zoeken we een extra monteur. Bij voorkeur handig in electra en motorenwerk, een voorkeur voor één van de twee takken is ook prima. Ervaring is zeker een pré, we zijn ook bereid je verder op te leiden. Natuurlijk is basiskennis en wat ervaring in de techniek wel nodig.

Je werkzaamheden zijn bijzonder gevarieerd, ons technisch team werkt aan motoren, voorstuwingsinstallaties (schroefas, saildrive, Z-drive), electra aan boord, navigatie apparatuur inbouwen en aansluiten, boegschroeven, mastwerk, laadsystemen en alle andere mogelijke techniek aan boord.

We bieden je een veelzijdige baan in een gezellig team, de mogelijkheid om het vak tot in de puntjes te leren van onze bijzonder ervaren collega's, en dat alles op een mooie jachtwerf op een prachtige locatie aan het Hollandsch Diep. Salaris is marktconform, en afhankelijk van je ervaringsniveau, volgens de Hiswa CAO. 

________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

Jachtwerf Rexwinkel

Veerweg 3-5
3281 LX Numansdorp
0186 - 650 410

kantoor@jachtwerfrexwinkel.nl

KvK: 23081552
btw: NL002026529B28
 
Openingstijden:
Maandag tm vrijdag 8.00 - 17.30
Zaterdag 9.00 - 14.00
Zon- en Feestdagen gesloten

Snel naar

Rexwinkel Jachtbouw

Hiswa Algemene voorwaarden
Hiswa Voorwaarden huur lig- en bergplaatsen
Hiswa Haven en Werfreglement

 

HISWA BEELDMERK

HISWA gasveilig 2014

Route

maps
Plan een route

     
Tuesday the 30th. Joomla 2.5 Templates. Custom text here

;